Clubaccoorden

Al sinds 1973 verspreidt Muziekvereniging De Club het magazine Club-Accoorden huis-aan-huis in Didam. Het blad staat vol nieuws over onze muziekvereniging. Maar ook de Liemerse Muziekschool, Schutterij De Eendracht en andere (muziek)verenigingen uit Didam kunnen hun nieuws in Club-Accoorden kwijt.

Onze sponsoren adverteren in het blad, dat drie maal per jaar in een oplage van 6300 exemplaren wordt verspreid. Hoog bereik, lage kosten, want adverteren in Club-Accoorden kan al vanaf € 125,- per jaar. En voor dat bedrag wordt De Club ook nog eens financieel gesteund.

De redactie van Club-Accoorden is in handen van Karin van der Velden van Tekst&Co en de vormgeving wordt gedaan door Hans-Peter Helder van Toro Vormgeving.

Wilt u adverteren in Club-Accoorden of heeft u nieuws dat u met de inwoners van Didam wilt delen? Neem dan contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt hier Club Accoorden april 2017 lezen

U kunt hier Club Accoorden december 2016 lezen