De Club in Musis

Je kijkt er lang naar uit, maar het is zo voorbij. We hebben 5 november in Musis gespeeld. Een prachtige locatie, waar we een pittig programma hebben gespeeld. In 2015 zijn we naar de eerste divisie gepromoveerd en dan is het belangrijk dat je uitdaging houdt. En een uitdaging was het zeker. Volgens onze dirigent Römanö Mediati hebben we goed gespeeld. En dat werd bevestigd door het publiek. Wat hebben we een lange staande ovatie gekregen! Absolute hoogtepunt was natuurlijk het klarinetconcert van Navarro, waarin Joris Lumeij schitterde.

Helaas raken we Joris en zijn vrouw Simone kwijt als Clublid omdat ze weer teruggaan naar Limburg. Maar we zijn ook heel trots op de dames die nu bij de klarinetten op de eerste rij overblijven! Renate Bos-Linnenbank speelde een prachtige solo in het moeilijke werk Molly on the Shore van Percy Grainger. En Manon Bos (ja, de dochter van...) liet even wat horen in Joropo van Johan de Meij. Gelukkig hebben we de foto's nog.