Vrienden van De Club

Mede dankzij de Vrienden van De Club is Muziekvereniging De Club een bloeiende vereniging. De Club heeft meer dan 100 leden, waarvan er 70 in het harmonieorkest spelen. Er is een leerlingenorkest van 20 leden en er zijn nog een aantal leerlingen in opleiding.

Ook in de toekomst willen wij kinderen graag de mogelijkheid bieden om via onze vereniging een muziekopleiding te volgen. Wij stellen daarvoor een instrument ter beschikking en zorgen voor goed onderwijs. Al na een jaar kan een leerling meespelen in ons leerlingenorkest Step Up.

Onze vereniging levert een bijdrage aan belangrijke gebeurtenissen in Didam. Kunt u zich Palmpasen, Koninginnedag, Dodenherdenking en natuurlijk het Schuttersfeest voorstellen zonder muziek? Onze leden stellen hun vrije tijd graag ter beschikking om ervoor te zorgen dat deze tradities in stand blijven.

De Club groeit nog steeds en voor onze nieuwe leerlingen zijn instrumenten nodig. Een aantal instrumenten is aan vervanging toe. Wilt u ons financieel steunen? Klik op 'Sponsor worden' of 'Donateur worden' en wordt Vriend van De Club. Klik hier voor onze verenigingsfolder.