Sponsor worden

De Club is blij met de steun van bedrijven en organisaties. Natuurlijk willen wij daar graag iets voor terug doen. Onderstaand vindt u een aantal mogelijkheden, maar uw eigen voorstel is natuurlijk ook bespreekbaar. Zie ook onze verenigingsfolder.

Sponsorpakketten

Pakket 01: prijs € 50,00.   Opname in de lijst ‘Vrienden van de Club’ op onze website met link naar uw eigen website.

Pakket 02: prijs € 125,00. Opname in de lijst ‘Vrienden van de Club’ op onze website met link naar uw eigen website. Een advertentie van 1/8 pagina in ons huis-aan-huis blad Clubaccoorden.

Pakket 03: prijs € 250,00. Opname in de lijst ‘Vrienden van de Club’ op onze website met link naar uw eigen website. Een advertentie van 1/4 pagina in Clubaccoorden.

Pakket 04: prijs € 500,00. Opname in de lijst ‘Vrienden van de Club’ op onze website met link naar uw eigen website. Een advertentie van 1/2 pagina in Clubaccoorden.

Sponsor worden? Download hier het aanmeldformulier. Vul het formulier in, onderteken het en stuur het op aan:

Muziekvereniging de Club

Antwoordnummer 1753

6900 VV  DIDAM

een postzegel is niet nodig.